Heb je interesse in het huren van een ruimte bij Schiezicht?

Kadekantine

Onze Kadekantine is zeer geschikt voor het organiseren van kleinschalige bijeenkomsten en activiteiten: (podium)presentaties, workhops (van koken tot kunst) en culturele evenementen, netwerkbijeenkomsten en groepsvergaderingen. Ook is de Kadekantine zeer geschikt voor het vieren van (kinder)verjaardagen en andere, kleinschalige feestjes.

Verhuur Kadekantine

Afmeting 4x16m (waarvan deel bordes)
Capaciteit: maximaal 35 personen

Verhuur Kadekantine
Witte Kamer

Vanaf onze ingang aan Mathenesserdijk stap je zo de Witte Kamer in. Een prettige, lichte ruimte met uitzicht op de Schie. De Witte Kamer is prima geschikt als vergaderlocatie, spreekruimte, ontmoetingsplek maar ook als studio voor mindfulnesss of yogalessen. Eigen pantry, wachtruimte en toilet beschikbaar.

Verhuur Witte kamer

Afmetingen: 4×10 meter
Capaciteit: maximaal 10 personen

Kadeatelier

Het Kadeatelier is een fijne, lichte ruimte op de begane grond aan de Spangesekade met uitzicht op de Schie. Een ideale plek voor een tijdelijke of gedeelde werkplek voor sociaal ondernemers/initiatieven uit de buurt.  

Zo is het Kadeatelier al in gebruik geweest als kantoor- of projectruimte voor lokale ondernemers als Starters4Communities, Healing Places, Concept Circus, Dots Design en Veerkrachtige Gemeenschap. Ook was het het productiekantoor voor het Kadefestival.

Verhuur Kade atelier
Verhuur Kade atelier
Dijkdok

Deze robuuste ruimte aan de Spangesekade (de eerste jaren gebruikt als houtwerkplaats) is sinds oktober 2017 in gebruik door de twee creatief ondernemers en ondernemende kunstenaars van Studio PuRRR. Zij hebben het Dijkdok getransformeerd tot kantoor annex atelier voor kunst en kostuumdesign èn tot een multifunctionele ruimte voor hun eigen creatieve en culinaire projecten.

Verhuur Dijkdok

©Adrie Kweekel

Verhuur Dijkdok

©Adrie Kweekel

Voor vast huur, evenementen of feestjes

Bij Schiezicht bieden we verschillende ruimtes. Elke ruimte met een zijn eigen voordelen. Zoek je werkruimte, plek voor een evenement of wil je een feestje vieren? Dan ben je bij Schiezicht aan het goede adres. Download de Verhuurbrochuur en mail ons voor een kennismaking.

Ter informatie

Wij verhuren onze ruimtes niet voor politieke en/of religieuze bijeenkomsten.
Wij zijn niet BTW-plichtig, dus wij rekenen geen BTW over de genoemde prijzen.