SCHAFTEN AAN DE SCHIE

Onze aanschuifmaaltijden in de Kadekantine! Elke tweede en vierde donderdag van de maand eten we samen en praten we elkaar bij over de buurt of over een ander leuk of interessant onderwerp. Een buurtkok kookt en de buurt schuift lekker aan!

Schaften aan de Schie
Schaften aan de Schie
Kookclub Kadekantine
Kookclub Kadekantine

KOOKCLUB KADEKANTINE

Heb jij liefde en passie voor (samen) koken? Ben jij een echte kookgek, gewoon nieuwsgierig, of heb je zin in een gezellige avond en wil jij er bij zijn? Dan ben je van harte welkom om een keer aan te sluiten bij onze Kookclub Kadekantine!

SCHIEZICHT KLASSIEK

Genieten van mooie klassieke muziek in een informele sfeer en setting. Concerten uitgevoerd door kleine ensembles van 1-3 musici. Vooraf eerst een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje verse cake of taart, dan luisteren naar prachtige muziek. En na afloop van het concert napraten met de musici èn met elkaar. Dat is Schiezicht Klassiek, een serie klassieke muziek concerten bij Schiezicht in Rotterdam-Delfshaven.

Schiezicht Klassiek
Schiezicht Klassiek
Koken met Kids
Koken met Kids

KOKEN MET KIDS

Koken met Kids: kinderen uit de buurt leren hoe je een heerlijke maaltijd kunt maken met verse producten.

MAMA SALON

Met de Mama Salon bieden we een een moment van ontspanning en ontmoeting voor de Moeders van Delfshaven. Kleinschalige, informele bijeenkomsten of workshops waar we vragen behandelen op het gebied van opvoeding, onderwijs en andere zaken waar je als moeder van met name jonge(re) kinderen tegenaan loopt – of je nu samen met je partner voor de kinderen zorgt of alleenstaande moeder bent.

Mama Salon
Mama Salon