Schiezicht biedt je de ruimte

Doe mee

Wij komen graag in contact met andere ondernemende bewoners en/of ondernemers die Schiezicht willen ondersteunen of er zelf een eigen activiteit willen organiseren. Bij voorkeur wel mensen, die woon- en of werkzaam zijn in Delfshaven of met een andere sterke binding met het gebied, bijvoorbeeld door vrijwillige activiteiten.

Bij Schiezicht staan we open voor iedereen met een goed plan en die dat wil organiseren. Dat kan zelfstandig of in samenwerking, waarbij wij kunnen ondersteunen en faciliteren. Natuurlijk wel in wederzijds overleg. Activiteiten voor en samen met de buurt hebben daarbij de voorkeur. Dat kunnen incidentele, eenmalige activiteiten zijn of wisselende; maar ook terugkerende. Van workshops en presentaties tot (kleinschalige) buurt of culturele activiteiten.

Heb jij dus zo’n plan en denk jij nu: misschien kan Schiezicht iets voor mij betekenen? Aarzel dan niet en neem dan contact op ons op via mail

Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons terug!

Wil je liever eerst de sfeer komen proeven? Schuif dan eerst een keer aan bij onze aanschuifmaaltijd “Schaften aan de Schie”, elke 2e en 4e donderdag* van de maand in onze gezellige Kadekantine.

*uitgezonderd schoolvakanties, check daarom altijd even onze Online Agenda.

Vrijwilligers

Heb je niet echt een eigen plan of initiatief maar wil je je wel vrijwillig inzetten voor de buurt? Misschien is Schiezicht dan iets voor jou!

Wij zijn vooral op zoek naar:

Buurtkoks: Mensen uit de buurt (of daarbuiten) die het leuk vinden om één of meerdere keren op vrijwillige basis komen koken tijdens Schaften aan de Schie, onze laagdrempelige aanschuifmaaltijd voor de buurt. Bij interesse, mail naar Meriam Beek.

Vrijwilligers die één of meerdere dagdelen per week willen komen helpen als gastvrouw / gastheer bij diverse activiteiten, zoals het ontvangen van groepen gasten e.d. Neem daarvoor contact op met Julia Hevemeyer via mail: info@schiezicht.com

Wij bieden al onze vrijwilligers:

  • een vrijwilligerscontract
  • een vrijwilligersvergoeding
  • begeleiding en de mogelijkheid tot verdere ontplooiing
  • een leuke ervarings-/werkplek in Delfshaven (Tussendijken), gelegen aan de Delfshavense Schie