Koken met Fred en Saadet begint weer

Fred en Saadet nodigen buurtkinderen uit om samen te experimenteren met gezond en lekker eten. Elke middag met een ander thema. Deze serie van 6 kookmiddagen begint na de herfstvakantie op 27 oktober en eindigt in de week voor Sinterklaas op 1 december. Altijd op vrijdag, altijd om 16:00 uur.

Meedoen is gratis

Aan ‘Koken met Fred & Saadet’ (voorheen Koken met Kids) kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen. Bij meer aanmeldingen, komt uw kind op de reservelijst. Deelname is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Per 3 à 4 kinderen vragen we een hulpouder om aan te sluiten. En meedoen is gratis!

Aanmelden is verplicht

Wilt uw kind meedoen, mail dan naar fsliep@xs4all.nl. Zonder aanmelding en bevestiging per mail is deelname niet mogelijk. Aanmelden kan uiterlijk tot op de donderdag ervoor. Wees er snel bij, want vol = vol.

Blijf op de hoogte van nieuwe events via Facebook. Mede mogelijk gemaakt door Couleur Locale en An-dijvie.

De laatste serie van 2023 vindt plaats op vrijdagen van 27 oktober, 3/10/17/24 november en 1 december van 16:00 — 17:30 uur