Cupcake bakwedstrijd

2 april – Koken met Kids: Cupcake wedstrijd!

Samen Koken met Kids zoals we gewend zijn kan nu even niet, en daarom hebben we iets leuks bedacht… de Koken met Kids Cupcake Bakwedstrijd!

Maak thuis jouw lekkerste en mooiste cupcake, en maak kans op een leuke prijs. Lever je cupcake, met je naam, leeftijd, contactgegevens en met welke ingrediënten je ‘m hebt gemaakt, op vrijdag 2 april tussen 14.00 en 16.00 uur af bij Schiezicht aan de Spangesekade 176, waar een échte jury je cupcake gaat proeven.

Er zijn drie leeftijdscategorieën:
4 – 7 jaar, 8 – 11 jaar en 12 – 15 jaar. In elke leeftijdscategorie wordt één winnaar gekozen die een prijs wint. De winnaars worden op zaterdag 3 april op de facebookpagina van Schiezicht bekend gemaakt. Wil je meedoen, meld je dan snel aan via: info@schiezicht.com

Wat: Koken met Kids Cupcake wedstrijd
Inleveren: bij Schiezicht aan de Spangesekade 176
Wanneer: vrijdag 2 april 14.00-16.00u
Kosten: de ingrediënten voor de cupcakes die je zelf moet kopen
Winnaar: per leeftijdscategorie een winnaar
Prijs: een mooie bak-box voor thuis, gesponsord door An-Dijvie
Uitslag: De winnaars worden d.m.v een filmpje op de facebookpagina van Schiezicht door de jury bekend gemaakt.

Bij dit alles geldt natuurlijk ook voor kinderen: houd je aan de coronaregels, dus houd 1.5m afstand van anderen en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. We nemen contact met de winnaars op om de prijs af te halen bij Schiezicht.

NB. Graag maken we een foto van de cupcake (liefst met bakkers) voor onze social media. Als je dit niet wilt, graag bij afleveren aangeven.