Schaften aan de Schie - Walk tru ontmoeting langs de kerstboom

13 dec – Schaften aan de Schie: Walk tru ontmoeting langs de kerstboom

Schaften met de buren gaat nu even niet, maar lekker genieten en de buren even (op afstand) ontmoeten kan wel met dit speciale kleine kerstmomentje op zondag 13 december geniet je tussen 15.00 en 17.00 uur op gepaste afstand van een warme chocomelk (vegan) of glühwein (met en zonder alcohol) onder de feestelijke buurtkerstboom op de stoep. Voor de kinderen hebben wij een verse warme wafel.
Bevestigen/aanmelden is verplicht, graag t/m 12 december zodat wij rekening kunnen houden met het aantal aanwezigen per moment. Geef daarbij ook op wanneer je langs wilt komen via: schaftenaandeschie@schiezicht.com. dan kunnen wij ons netjes aan de regels houden.
▶️ Bij dit alles geldt natuurlijk: houd je aan de coronaregels, dus houd 1.5m afstand van anderen en blijf thuis bij verkoudheidsklachten.