Kookclub Kadekantine Stoofpeer

8 september – Kookclub Kadekantine: Stoofpeer

Het is weer herfst, dus komt buuf Hetty weer met haar stoofperen! Ze oogst ze zelf op de boerderij van haar ouders en ze zijn bijzonder lekker dit jaar. Fijn voor ons dat ze haar oogst met weer ons wil delen!

Stoofperen in pot, moes of chutney, alles is mogelijk. Wij zorgen voor basismateriaal en ingrediënten. Wil je iets anders maken of heb je zelf ideeën? Neem dan je recept en de ingrediënten daarvoor mee. Dat wordt weer lekker!
(Foto:dailygreenspiration.nl)

Heb jij liefde en passie voor (samen) koken? Ben jij een echte kookgek, gewoon nieuwsgierig, of heb je zin in een gezellige avond en wil jij er bij zijn? Dan ben je van harte welkom! Aanmelden verplicht via: schaftenaandeschie@schiezicht.com.

Praktische informatie
Wanneer: dinsdag 8 september
Aanvang: 19.30
Einde: 21.30u (mogelijk met uitloop, maar moet je echt eerder weg, dan kan dat altijd)
Waar: Schiezicht Mathenesserdijk 272B | Spangesekade 176 Rotterdam
Kosten: vrijwillige donatie, richtbedrag: € 5,- p.p. Meer mag altijd!

NB. Vanwege Corona is er een max. van 6 plekken, dus geef je snel op!
En ben je niet lekker, dan blijf je natuurlijk thuis…